Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Εικόνες όλο έμπνευση


 

Νέες τάσεις στη διακόσμηση

Μικρά πουλιά … πετούν
Υ
υποκύπψτε στη χαριτωμένη σιλουέτα την μουσικότητα και την αίσθηση της ελευθερίας που μεταδίδει, η εικόνα των πουλιών δημιουργόντας ένα υποβλητικό και ρομαντικό περιβάλλον, που είναι σε θέση να εμπνεύσει ομορφιά και ισορροπία.


Νέες τάσεις στη διακόσμηση1

DIRTY CHIC
Το πάθος για όλα τα πράγματα σε
βιομηχανικό στυλ φθάνει καθαρό και απλό, με εύκολη γοητεία να καλύψουν διαρθρωτικές ανάγκες με βάση λευκό χρώμα. Η αίσθηση της καθαριότητας και φωτεινότητας που επιτυγχάνεται σε αυτές τις περιοχές γίνεται τέλειο σκηνικό για να δημιουργήσετε μια ζεστή ατμόσφαιρα.

Νέες τάσεις στη διακόσμηση2- Ανασύνθεση της βιομηχανικής εμφάνισης είναι δυνατή σε χώρους με διακοσμητικά τούβλα στους τοίχους ή τοίχους με επίχρισμα, βαμμένο λευκό,και μπορει να εμπνεύσει τον αέρα του εργοστασιακού ρεύματος. Ναι, απαιτεί ένα μαύρο και λευκό ντεκόρ.
Η δέσμευση
Vintage με ρετρό στοιχείων, μπορεί να φιλοξενήσειν ταπετσαρία τοίχου με γεωμετρικά μοτίβα. Για να αναδημιουργήσει, κομμάτια από τη δεκαετία του ’50 και του ’60, και να τα διασώσει.
- Μήπως το ενδιαφέρον σto σκανδιναβικό στυλ είναι πολύ μοδάτο ζεστό, φωτεινό και λειτουργικό, χωρίς τη βιτρίνα και πρώτες ύλες από αυτές τις ίδιες τις χώρες;
Νέες τάσεις στη διακόσμηση4 Νέες τάσεις στη διακόσμηση3

Πηγή:.texnotropieskaidiakosmisi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...