Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Βάση κοσμημάτων από πλαστικά μπουκάλια


bottle-jewelholderΜήπως χρειάζεσαι μια βάση για όλα αυτά τα χειροποίητα κοσμήματα που φτιάχνεις; Βρήκαμε μια πολύ ωραία ιδέα με βήμα βήμα οδηγίες από την Jen του epbot.com και στην παρουσιάζουμε. Λίγα υλικά θα χρειαστείς αλλά μάλλον θα χρειαστεί να καταναλώσεις αναψυκτικά για να βρεις τα απαραίτητα πλαστικά μπουκάλια, δες πως θα φτιάξεις την βάση σου!
bottle-jewelholder-howto
Θα χρειαστείς:
  • 4 πλαστικά μπουκάλια αναψυκτικού
  • 30 εκ. μεταλλική κοχλιωτή ράβδο
  • παξιμάδια & ροδέλες ίδιας διαμέτρου με την ράβδο
  • κοπίδι ή ψαλίδι
  • ιδανικά πολυεργαλείο ή γυαλόχαρτα
Μην πανικοβληθείς αν τα υλικά σου φαίνονται δυσεύρετα, θα τα βρεις σε πολλά χρωματοπωλεία ή καταστήματα με εργαλεία. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μπουκάλια ίδιου ή διαφορετικού μεγέθους. Σε κάθε περίπτωση ένα μεγάλο θα χρησιμοποιηθεί σαν πάτος. Κόψε λοιπόν τις βάσεις όλων των μπουκαλιών με ψαλίδι ή κοπίδι. Χρησιμοποίησε το πολυεργαλείο με στρογγυλό γυαλόχαρτο για να λειάνεις τα κοψίματα. Αν δεν έχεις πολυεργαλείο χρησιμοποίησε λίμα και απλό γυαλόχαρτο. ΠΡΟΣΟΧΗ να φορέσεις προστατευτικά γυαλιά αν χρησιμοποιήσεις πολυεργαλείο, μικρά κομματάκια πλαστικού μπορεί να εκτοξευθούν.
Κάνε μια τρύπα σε όλες τις βάσεις ώστε να χωρέσει η μεταλλική ράβδος. Κάθε βάση θα σταθεροποιηθεί στην ράβδο με μια ροδέλα πάνω κάτω και ένα παξιμάδι επίσης πάνω κάτω. Η τελευταία βάση θα μπει ανάποδα ώστε να γίνει το στήριγμα της κατασκευής σου.

Αυτό είναι όλο! Με λίγα υλικά μπορείς να φτιάξεις όσες βάσεις χρειάζεσαι! Καλή επιτυχία.


Πηγή:ftiaxto.gr
Read more »

Ακούστε το νέο δίσκο του Kurt Vile (streaming)



Kurt_Vile
Ο πέμπτος δίσκος του Kurt Vile λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία του.
Το ‘Wakin On A Pretty Daze’ θα βρίσκεται στα δισκοπωλεία στις 8 Απριλίου, αλλά μέχρι τότε μπορείτε να τον ακούσετε ολόκληρο εδώ. Σε παλαιότερη συνέντευξή του στο SPIN, συνέκρινε το νέο υλικό με τον δίσκο ‘Tusk’ των Fleetwood Mac, ενω στο δίσκο συμμετέχουν και οι Farmer Dave Scher των Beachwood Sparks και Stella Mozgawa των Warpaint.
Ο μποέμικος τύπος του Vile, σε αυτό το δίσκο βελτιώνει την απόδοση της κιθάρας του, απολαμβάνοντας έτσι την ευκαιρία να παίξει κομμάτια διάρκειας οχτώ και εννέα λεπτών. Ο δίσκος θεωρείται κιόλας ίσως ο καλύτερός του.
Ο τελευταίος δίσκος του Αμερικανού ήταν το ‘Smoke Ring for My Halo’ το 2011 και ακολουθεί το tracklist του ‘Wakin On A Pretty Daze’.
1.Wakin On A Pretty Day
2.KV Crimes
3.Was All Talk
4.Girl Called Alex
5.Never Run Away
6.Pure Pain
7.Too Hard
8.Shame Chamber
9.Snowflakes Are Dancing
10.Air Bud
11.Goldtone


Πηγή:tralala.gr
Read more »
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...