Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Morning Glory!




Γιατί η καλή μέρα από το sex φαίνεται
Ναι, ξέρουμε: δε νιώθετε πολύ σέξι με την τσίμπλα στο μάτι. Θυμηθείτε όμως πως το πρωινό σεξ είναι κυριολεκτικά ο καλύτερος τρόπος να ξυπνήσετε το σώμα σας και τη διάθεση σας - α, ναι, και τον αγαπημένο σας. Εάν θέλετε να τον «τρελάνετε» και να φέρνει τις στιγμές μαζί σας στο νου του σαν ένα διάλειμμα, μια «όαση» από την καθημερινή ρουτίνα, ξεχάστε τους δισταγμούς και πάρτε πρωτοβουλία. Δε θα δυσκολευτείτε: οι περισσότεροι άνδρες ξυπνούν με όρεξη το πρωί. Αφήστε που μερικές φορές η σάρκα είναι πρόθυμη από το προηγούμενο βράδυ αλλά το πνεύμα (του ενός ή και των δυο σας) είναι απλώς πτώμα στην κούραση. Οπότε, γιατί να μην ξυπνήσετε μετά από έναν χαλαρωτικό ύπνο και να...ολοκληρώσετε αυτό που αφήσατε στη μέση; Θα μπορούσε άλλωστε στη συνέχεια το session σας να οδηγήσει σε ένα ζεστό πρωινό ντους: ο καλύτερος (και πιο σέξι) τρόπος να ετοιμαστείτε παρέα για μια απαιτητική μέρα. Ορίστε και μερικές συμβουλές, που θα κάνουν το πρωινό σεξ ακόμη πιο απολαυστικό:
1. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να μην μυρίζει μέντα ή δυόσμο η ανάσα σας πρωί-πρωί. Αν ξυπνήσετε πρώτη, μπορείτε να πεταχτείτε στο μπάνιο και να πλύνετε τα δόντια σας - αλλά πραγματικά, όταν ξυπνάτε στο κρεβάτι με έναν άνθρωπο που καταφέρνει να σας ερεθίσει τόσο νωρίς το πρωί, έχει τόση σημασία;
2. Η κλισέ εικόνα που τον ξυπνάτε με στοματικό, δεν έγινε τυχαία κλισέ. Σας το υπογράφουμε, δεν υπάρχει άντρας που δεν θα το λατρέψει. Μόλις ξυπνήσει λίγο, γυρίστε τον στο πλάι και ξαπλώστε ανάποδα δίπλα του για ένα πρωινό, τεμπέλικο 69. Κρίμα δεν είναι να μείνει... νηστικός ο καημένος; 
3. Μην το προγραμματίσετε. Και αν το κάνετε, μην του το πείτε. Ο αυθορμητισμός είναι πιο σέξι - κανείς δε θέλει να σκέφτεται πως πρέπει να ξυπνήσει την τάδε ώρα για να κάνει σεξ. Το όλο κόνσεπτ πρέπει να θυμίζει περιπέτεια, όχι στρατό.
4. Αφήστε τους kinky πειραματισμούς για τη διάρκεια της νύχτας. Το πρωί με το φως της μέρας, τα πράγματα πρέπει να είναι απλά και λειτουργικά (και ολίγον ξεκούραστα). 
5. Κάντε το...σύντομο πρόγραμμα. Δε σας λέμε να έχετε το χρονόμετρο δίπλα στο κρεβάτι και μόλις περάσουν 20 λεπτά να αναφωνήσετε "τέλος χρόνου" και να ντυθείτε για να μην αργήσετε στο γραφείο, αλλά έχετε στο νου σας πως δεν έχετε όλο το χρόνο στη διάθεση σας. Αυτό καμιά φορά, μπορεί να λειτουργήσει κι ερεθιστικά.
6. Φροντίστε μετά, να πάρετε πρωινό μαζί. Αφενός κάψατε θερμίδες και χρειάζεστε ενέργεια - αφετέρου είναι ο πιο γλυκός και συντροφικός τρόπος να ολοκληρώσετε την πρωινή σας περιπέτεια. Καλημέρα!

Πηγή:www.glamour.gr
Read more »

15 λεπτά είναι αρκετά!






15 lepta einai arketa!Σφίξε την κοιλιά, ζήσε περισσότερο! Σου δίνουμε ένα ακόμα κίνητρο για να κάνεις κοιλιακούς. Σύμφωνα με έρευνα από το  Imperial College του Λονδίνου και το Γερμανικό Ινστιτούτο Ανθρώπινης Διατροφής, οι διαστάσεις της μέσης συνδέονται άμεσα με τα προβλήματα υγείας και τη μακροζωία. Οι ειδικοί, εξετάζοντας την υγεία 360.000 ατόμων από εννέα ευρωπαϊκές χώρες, με μέση ηλικία τα 51 έτη, διαπίστωσαν ότι το πάχος στην περιοχή της κοιλιάς τους έχει περισσότερες αρνητικές συνέπειες για την υγεία τους σε σχέση με το πάχος σε άλλα σημεία του σώματός τους. 
Τι να κάνεις: Φρόντισε ώστε η περιφέρεια της μέσης σου να είναι μικρότερη από 65 εκατοστά. Τυχόν αύξηση κατά 5 εκατοστά αυξάνει τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου κατά 13%.
Σκυλίσια ζωή Αν δεν θέλεις να διαθέσεις χρήματα για γυμναστήριο ή διαιτολόγο, κανένα πρόβλημα! Το κατοικίδιό σου μπορεί να αναλάβει αυτόν το ρόλο. Νέα προγράμματα γυμναστικής συνδυάζουν άσκηση για τους ιδιοκτήτες κατοικιδίων μαζί με τα ζωάκια τους, ώστε να διατηρούνται ταυτόχρονα σε φόρμα. 
Σύμφωνα μάλιστα με 12μηνη έρευνα της Ιατρικής Σχολής του Σικάγου, ένα πρόγραμμα διατροφής και άσκησης είναι πολύ πιο αποτελεσματικό όταν ακολουθείται παράλληλα από τα κατοικίδια και τα αφεντικά τους. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Περιόρισε το φαγητό και βγες για τρέξιμο με το σκύλο σου για 30 λεπτά, 3 φορές την εβδομάδα.
Η κρίση σε κάνει τεμπέλα Η μείωση της απασχόλησης επηρεάζει το επίπεδο της φυσικής δραστηριότητας στη διάρκεια της εβδομάδας, σύμφωνα με νέα έρευνα που διεξήχθη από το Αντιγηραντικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ σε 5.000 ανθρώπους.
Το πόρισμα:  Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι άντρες με πλήρη απασχόληση, ανεξάρτητα του αν έκαναν καθιστική εργασία, είχαν υψηλότερα επίπεδα φυσικής δραστηριότητας στη διάρκεια της εβδομάδας σε σύγκριση με τους ανέργους. Επίσης παρατηρήθηκε ότι το 30% των γυναικών που έκαναν καθιστικά επαγγέλματα είχαν χαμηλότερα επίπεδα φυσικής δραστηριότητας σε σύγκριση με όσες απασχολούνταν σε πιο δραστήρια επαγγέλματα. 
Οι συστάσεις:  Οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι τόσο οι άνεργοι όσο και εκείνοι που κάνουν καθιστική εργασία θα πρέπει να αυξήσουν τη φυσική τους δραστηριότητα προκειμένου να μειώσουν τον κίνδυνο της παχυσαρκίας και τυχόν καρδιαγγειακής νόσου. 
150 λεπτά άσκησης την εβδομάδα μπορούν να περιορίσουν τις παρενέργειες από τις θεραπείες για τον καρκίνο ή και να μειώσουν τις πιθανότητες επανεμφάνισής του, σύμφωνα με έρευνα βρετανικού ινστιτούτου.
Τι 30, τι 40, τι 50 Ποτέ δεν είναι αργά να αρχίσεις να χτίζεις σώμα. Κι αυτό γιατί η ηλικία δεν περιορίζει την ικανότητά σου να χτίζεις μυς όταν ξεκινάς ένα καινούργιο πρόγραμμα ασκήσεων, έδειξε μία νέα μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Journal of Strength and Conditioning Research. Σύμφωνα με τους ερευνητές, οι μύες αντιδρούν καλά στις νέες προκλήσεις, που σημαίνει ότι μπορούν να αναπτύσσονται ακόμα και στα 40 σου. Στη συνέχεια, η προπόνηση με αντιστάσεις μπορεί να σε βοηθήσει να επιβραδύνεις την απώλεια των μυών, που ξεκινά στα 50.
15 λεπτά είναι αρκετά! Μπορεί να αναρωτιέσαι γιατί γυμνάζεσαι, αλλά παραδέξου το: κατά βάθος γνωρίζεις τα οφέλη της άσκησης. Μέσα σ’ αυτά πρόσθεσε άλλο ένα: μόλις 15’ άσκησης κάθε μέρα μπορεί να αυξήσουν το προσδόκιμο ζωής σου κατά 3 χρόνια. Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην Ταϊβάν, τα άτομα που γυμνάζονταν κατά μέσο όρο λιγότερο και από 15 λεπτά καθημερινά διέτρεχαν κατά 14% μικρότερο κίνδυνο θνησιμότητας και 10% λιγότερο κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου από εκείνα που δεν γυμνάζονταν καθόλου. Με κάθε επιπλέον 15 λεπτά, τα ποσοστά αυτά αυξάνονταν κατά 4% και 1% αντίστοιχα.

Πηγή:www.myself.gr
Read more »
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...