Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Πως να κάνεις μανικιούρ στο σπίτι




Γιατί να ξοδεύεις χρήματα στα ινστιτούτα ενώ μπορείς και μόνη σου να κάνεις ένα σούπερ μανικιούρ; Επένδυσε στα σωστά εργαλεία και θα μάθεις να το κάνεις σε χρόνο μηδέν
Αν έχεις τα κατάλληλα εργαλεία και χρόνο για να προπονηθείς, τότε το μανικιούρ μπορεί να γίνει μια πραγματικά απολαυστική διαδικασία. Δεν έχεις παρά να προμηθευτείς τα παρακάτω προϊόντα και να τελειοποιήσεις την τεχνική που θα διαβάσεις παρακάτω.


Τι χρειάζεσαι

Μην αγχώνεσαι, δε θα χρειαστεί να ξοδέψεις μια περιουσία σε υλικά. Θα γοράσεις τα απολύτως απαραίτητα τα οποία θα χρησιμοποιήσεις ξανά και ξανά.

• Νυχοκόπτη. Μπορεί και να έχεις ήδη νυχοκόπτη μα καλό είναι να αγοράσεις έναν και να τον χρησιμοποιείς μόνο για τα νύχια των χεριών σου.

• Λίμες. Αγόρασε μια σκληρή λίμα για σχηματισμό των νυχιών και μια λίμα buffer για λείανση όλης της επιφάνειας του νυχιού.

• Ξυλάκια για μανικιούρ. Θα τα βρείς σε όλα τα καταστήματα κι είναι το καλύτερο εργαλείο σου.

• Πενσάκι για τις παρονυχίδες. Αν και δεν επικροτούμε το κόψιμο των παρονυχίδων, μερικές φορές είναι αναγκαίο κακό και για αυτό θα χρειαστείς πενσακι.

• Baby oil. Θα το χρειαστείς για την ενυδάτωση των παρνυχίδων σου.

• Ασετόν. Για ευνόητους λόγους.

• Μια πλούσια κρέμα χεριών.

• Ένα απολεπιστικό χεριών. Μπορείς αν δε θες να αγοράσεις να φτιάξεις τ δικό σου βάζοντας σε ένα μπόλ μαύρη ζάχαρη και λίγο ελαιόλαδο.

• Οινόπνευμα. Για να απολυμάνεις τα εργαλεία σου και για να σε βοηθήσει στο βάψιμο όπως θα σου δείξουμε.


Ξεκινάμε
Βήμα 1ο: Συγκέντρωσε τα υλικά σου σε μια πετσέτα που θα έχεις απλώσει επάνω σε μια μεγάλη επιφάνεια και βάλε σε ένα μικρό μπόλ ζεστό νερό με μερικές σταγόνες υγρό πιάτων.

Βήμα 2ο: Αφαίρεσε με βαμβάκι και ασετόν το βερνίκι απο όλα σου τα δάχτυλα και με τη λίμα δώσε στα νύχια σου το σχήμα που επιθυμείς. Αν είναι πολύ μεγάλα κόψε λίγο με το νυχοκόπτη σου και λιμάρισε. Είναι καλύτερα να κόβεις λίγο λίγο και να λιμάρεις μέχρι εκεί που θες παρά να κόψεις πολύ και να αναγκαστείς να θυσιάσεις το μήκος απο όλα σου τα νύχια.

Συνέχισε λειαίνοντας όλο το νύχι με τη λίμα buffer και αφού τελειώσεις βούτηξε μέσα στο μπόλ πρώτα το αριστερό σου χέρι αν είσαι δεξιόχειρας ή το δεξί αν είσαι αριστερόχειρας. Στόχος είναι να μουλιάσεις τα δάχτυλα σου ώστε να μαλακώσουν οι παρονυχίδες.

Βήμα 3ο: Ξεκίνα βγάζοντας πρώτα το μικρό σου δάχτυλο απο το μπόλ. Ταμποναρισε το με την πετσέτα και με το ξυλάκι του μανικιούρ σπρώξε προς τα πίσω τις παρονυχίδες σου. Αν εντοπίσεις κάποια πολύ ατίθαση παρονυχίδα κόψε τη με προσοχή (δεν πρέπει να τραυματιστείς). Αφού σπρώξεις τις παρονυχιδες σου βάλε μια σταγόνα baby oil στο νύχι συ και γύρο απο αυτό και συνέχισε στο επόμενο δάχτυλο. Επανέλαβε την ίδια διαδικασία σε όλα σου τα δάχτυλα.

Βήμα 4ο: Αφού τελειώσεις με όλα τα δάχτυλα βάλε μια γενναία δόση απολεπιστικού και κάνε απαλό μασάζ σε όλο σου το χέρι. Δώσε προσοχή στο εσωτερικό της παλάμης και ανάμεσα στα δάχτυλα και με απαλές κινήσεις κάνε μασάζ στα ακροδάχτυλα σου. Στη συνέχεια πλύνε πολύ καλά τα χέρια σου με υγρό πιάτων και βάλε κρέμα κάνοντας μασάζ.

Βήμα 5ο: Αν δεν πρόκειται να βάψεις τα νύχια σου άφησε τα χέρια σου ήσυχα να απολαύσουν τη φροντίδα της κρέμας. Αν θες να τα βάψεις τότε βάλε σε μια βατονέτα οινόπνευμα και καθάρισε πολύ καλά όλη την επιφάνεια του νυχιού σου ώστε να μη μείνει καθόλου κρέμα. Αυτό το κάνεις για να μην υπάρχει λιπαρότητα απο το προϊόν στο νύχι αλλιώς το βερνίκι σου θα ξεφλουδίσει αμέσως αφού στεγνώσει. Συνέχισε περνώντας πρώτα μια βάση, έπειτα το βερνίκι και τέλος ένα γυαλιστικό.


Πηγή:weddingplan.gr
Read more »

Πώς να διατηρήσετε το στήθος σας νεανικό




Τι είναι αυτό που διατηρεί τους μαστούς σε καλή κατάσταση; Ποιες απλές ενέργειες μπορεί να κάνει κάθε γυναίκα καθημερινά για να διατηρήσει το στήθος της σε καλή κατάσταση;
Μία νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό Aesthetic Surgery Journal (τεύχος Σεπτεμβρίου 2012), μελέτησε τους παράγοντες εκείνους που μπορούν να διατηρήσουν τους γυναικείους μαστούς σε καλή κατάσταση.
Η μελέτη διεξήχθη σε ολόιδιες δίδυμες αδερφές. Τα δίδυμα αδέρφια που προέρχονται από ένα ωάριο, έχουν ακριβώς την ίδια γενετική προδιάθεση και επομένως ο τρόπος που συμπεριφέρεται ο μαστός τους στο χρόνο εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τους εξωγενείς παράγοντες, τους οποίους η μελέτη θέλησε να μελετήσει.

Τα συμπεράσματα της έρευνας έδειξαν ότι:
1. Οι γυναίκες που χρησιμοποιούν καθημερινά υδατικές κρέμες στο στήθος τους, έχουν σημαντικά λιγότερες ρυτίδες στην περιοχή αυτή.
2. Οι γυναίκες που λαμβάνουν υποκατάστατα ορμονών μετά την εμμηνόπαυση διατηρούσαν στους μαστούς τους καλύτερο σχήμα, μέγεθος, προβολή, σχήμα θηλής και μέγεθος θηλής.
3. Οι γυναίκες που έχουν θηλάσει τα παιδιά τους έχουν χειρότερη εμφάνιση του μεγέθους και του σχήματος της θηλής, αλλά καλύτερη ποιότητα δέρματος.
4. Το κάπνισμα, το αλκοόλ, οι πολλαπλές εγκυμοσύνες, το μεγάλο σωματικό βάρος συντελούν στην επιδείνωση της εμφάνισης των μαστών.
5. Η μη χρήση στηθόδεσμου ή η χρήση στηθόδεσμου πολύ φαρδύτερου από το μέγεθος του μαστού, έχει αρνητικές συνέπειες στο σχήμα του μαστού.
Η συγκεκριμένη μελέτη είναι σημαντική γιατί δείχνει με καθαρό τρόπο τους παράγοντες εκείνους οι οποίοι συντηρούν σε καλή κατάσταση ή επιδεινώνουν την αισθητική των μαστών.

Η μελέτη έγινε από τους ερευνητές Hooman T. Soltanian, MD, of University Hospitals Case Medical Center and Case Western Reserve University School of Medicine in Cleveland και οι ερευνητές απευθύνθηκαν σε 161 ζευγάρια δίδυμων γυναικών που προέρχονταν από ένα ωάριο, δηλαδή ήταν ολόιδιες. Η μέση ηλικία ήταν 47,6 χρόνια. Τα αποτελέσματα βασίστηκαν σε φωτογραφικό υλικό.

Μία γυναίκα που θα λάβει τη μελέτη αυτή υπόψη στην καθημερινότητά της, σαφώς μπορεί να κάνει μία σημαντική πρόληψη σχετικά με την αισθητική των μαστών της και να διατηρήσει το στήθος σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα.

Πηγή: iatronet.gr
Read more »

Φωτογραφία και διακόσμηση – Teri Lyn Fisher


Ο υπέροχος κόσμος της φωτογραφίας από το φακό της Teri Lyn Fisher. Εκπληκτικές φωτογραφίες που μπορεί να σας εμπνέυσουν για τις δικές σας διακοσμήσεις στο σπίτι σας….
Πηγή:texnotropieskaidiakosmisi.com
Read more »

Μετατρέψτε ένα παλιό λάστιχο σε μια ήσυχη λιμνούλα για τον κήπο ή το μπαλκόνι σας



λιμνούλα από παλίο ελαστικόΛοιπόν τι έχουμε σήμερα για σας… μια δημιούργική ιδέα για το πως να μετατρέψτε ένα παλιό λάστιχο σε μια ήσυχη λίμνη για τον κήπο ή το μπαλκόνι σας. Αν δεν  έχετε ένα παλιό ελαστικό που μπορείτε να βρείτε τριγύρω, όταν  κάνετε  αλλαγή ελαστικών μπορείτε να κρατήσετε ένα καθώς υπάρχει ένας μοναδικός τρόπος για να χρησιμοποιήσετε ένα παλιό ελαστικό για να κάνετε ένα ήρεμο συντριβάνι ή λιμνούλα για τον κήπο ή το μπαλκόνι.
λιμνούλα από παλίο ελαστικό1λιμνούλα από παλίο ελαστικό2
Σκάψτε μια τρύπα στο πλάι του ελαστικού, ή να αφήστε αυτό το βήμα, αν προτιμάτε να έχετε μια υπερυψωμένη λίμνη ή συντριβάνι.
Τοποθετήστε κάποια μαλακή άμμο στο κάτω μέρος για να προστατεύσει την πλαστική επένδυση από μελλοντικές ζημιές, ειδικά αν δεν θέλετε οποιεσδήποτε διαρροές!
λιμνούλα από παλίο ελαστικό3
Χρησιμοποιήστε βαρύ ναύλον για την επένδυση στο εσωτερικό του ελαστικού.Κανονικό πλαστικό δεν είναι αρκετά παχύ και θα χρειαστεί να επισκεφθείτε ένα κατάστημα με είδη κήπου για να αγοράσετε κάπιο ειδικό γιαυτή την χρήση.
λιμνούλα από παλίο ελαστικό4
 Πριν στερεώσετε την άκρη των κάτω τακτικών γραμμών, συμπληρώστε το ένα τέταρτο της λιμνούλας με νερό για να προσθέσετε το βάρος προς τα κάτω.
Τώρα μπορείτε να προσθέσετε διακοσμητικές πέτρες κατά μήκος της άκρης της επένδυσης για να εξασφαλίσετε την τελική μορφή. Αν έχετε επιλέξει εξωτερική λίμνη, τοποθετήστε μια σειρά  μεγαλύτερων βράχων γύρω από το εξωτερικό του ελαστικού και μικρότερες στην κορυφή για να κρύψει το πλαστικό.
λιμνούλα από παλίο ελαστικό5λιμνούλα από παλίο ελαστικό6
Πηγή:www.home-dzine.co
Read more »
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...