Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012
Στο σεξ...όλα επιτρέπονται;
Η σημερινή κοινωνία , μετά την σεξουαλική απελευθέρωση του προηγούμενου αιώνα, είναι περισσότερο δεκτική στο σεξ , υποκρίνεται λιγότερο , αναζητά περισσότερα και ξέρει να διεκδικεί αυτά που επιθυμεί. Η υπερπροσφορά στο σεξ και η άνεση με την οποία πλέον το σεξ αντιμετωπίζεται είτε αυτό αφορά ετερόφυλα , είτε ομοφυλόφιλα άτομα, δημιουργεί απορίες όπως : πόσο συχνά πρέπει να έχω σεξουαλικές επαφές ή πόσοι σύντροφοι είναι φυσιολογικοί ή είναι επιτρεπτό το ομαδικό σεξ , το ομοφυλοφιλικό σεξ ή ακόμα και η ύπαρξη φαντασιώσεων;
Η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας, έχει προτείνει μια απλή μέθοδο για να ως κατευθυντήρια οδό για την απάντηση όλων των προαναφερθέντων ερωτημάτων και σίγουρα όλων αυτών των ερωτημάτων που απασχολούν τον καθένα μας ειδικά.
Η ερωτική πράξη μπορεί να θεωρηθεί φυσιολογική σύμφωνα με την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας όταν πληρούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις :
• Όταν υπάρχει κοινή συναίνεση , δηλαδή όταν η ερωτική πράξη γίνεται με την θέληση και ενήλικων ατόμων χωρίς τον παραμικρό εξαναγκασμό ή χρήση βίας.
• Όταν δεν θίγεται η δημόσια αιδώς και δεν παρενοχλούνται τρίτα άτομα.
• Όταν δεν η σωματική ακεραιότητα και η υγεία των ερωτικών συντρόφων δεν διατρέχει κίνδυνο λόγω της σεξουαλικής επαφής.
Τα συμπεράσματα δικά σας!
Πηγή: www.sxeseis.gr
Μαρμελάδα Πορτοκάλι
Από τις πιο ευπαρουσίαστες και εύγευστες μαρμελάδες, το πορτοκάλι συνοδεύει τα πρωινά μας, τις τάρτες και τα μπισκοτάκια μας και είναι μια απόλαυση που δεν θέλουμε με τίποτα να στερηθούμε.
Συστατικά
- 1 κιλό πορτοκάλια
- 1 λεμόνι
- 2 κιλά νερό
- 2 κιλά ζάχαρη
Οδηγίες
- Πλένετε και στύβετε τα πορτοκάλια και αδειάζετε το χυμό τους σε μια κατσαρόλα.
- Δένετε σ ένα τουλπάνι τον πολτό που έμεινε από τα πορτοκάλια που στύψατε και τους σπόρους και τα βάζετε μέσα στην κατσαρόλα που βάλατε το χυμό, ενώ προσθέτετε το νερό.
- Τρίβετε στο μούλτι μερικές από τις φλούδες των πορτοκαλιών και τις κόβετε.
- Τις προσθέτετε και αυτές μέσα στην κατσαρόλα και βράζετε αυτό το μείγμα για μία ώρα σε μέτρια θερμοκρασία.
- Αφαιρείτε το τουλπάνι, αφού πρώτα το στύψετε και προσθέτετε τη ζάχαρη.
- Βράζετε τη μαρμελάδα σε δυνατή θερμοκρασία μέχρι να δέσει.
- Όταν είναι έτοιμη προσθέτετε το χυμό λεμονιού και την αφήνετε να κρυώσει.
- Μετά από κάποιες ώρες τη μοιράζετε σε αποστειρωμένα βάζα και τη διατηρείτε σε δροσερό σημείο ή στο ψυγείο.Πηγή: www.mageirikesdiadromes.gr
Εγγραφή σε:
Αναρτήσεις
(
Atom
)