Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

12 Πράσινες διακοσμητικές ιδέες για μικρό μπαλκόνι, Ανοιξιάτικη διακόσμηση



Τα φυτά και τα λουλούδια δείχνουν πανέμορφα σε μεγάλες βεράντες και μικρά μπαλκόνια. Πράσινα φυτά και πολύχρωμα λουλούδια είναι μια όμορφη και ανέξοδη ιδέα διακόσμησης μπαλκονιού για την άνοιξη, που δημιουργεί μια νέα όψη και  προσθέτει μια πινελιά φωτεινού χρώματος στην εξωτερική διακόσμηση των δωματίων σας.

Πράσινες ιδέες διακόσμησης είναι ένας ωραίος τρόπος για να δημιουργήσει ευχάριστους εξωτερικούς χώρους για να χαλαρώσετε την άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι. Τα αγαπημένο σας πράσινα φυτά και τα ανθισμένα λουλούδια προσθέτουν την προσωπικότητα στο μικρό μπαλκόνι ή τη βεράντα σας, δημιουργώντας μια μοναδική διακοσμητική παλέτα που είναι προσωπική και χαρούμενη.
Η ανοιξιάτικη διακόσμηση κάνει ένα μικρό μπαλκόνι να φαίνεται δελεαστικό και όμορφο. Φρέσκιες ιδέες διακόσμησης μετατρέπουν ριζικά τον τρόπο που βλέπετε και αισθάνεστε το μπαλκόνι σας.

Πηγή:texnotropieskaidiakosmisi.com
Read more »

Funky κρεμάστρες με επένδυση



DIY: Funky κρεμάστρες με επένδυση
Έχετε βαρεθεί τις μαύρες πλαστικές κρεμάστρες; Θέλετε επιτέλους να βάλετε χρώμα στη ντουλάπα σας; Το Myself σας δείχνει τον τρόπο να προστατέψετε τα ρούχα σας φτιάχνοντας μόνες σας τις πιο funky κρεμάστρες.
ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ:  
Ξύλινη κρεμάστρα για παλτό  
υαλοβάμβακα    
ψαλίδι
βελόνα και κλωστή
σατέν κορδέλα με πλάτος 5 εκατοστά  
κορδέλες από οργάντζα και μετάξι  
1ο Βήμα Κόβετε μια λωρίδα από τον υαλοβάμβακα με πλάτος 5 εκ., και την τυλίγετε γύρω από την κρεμάστρα, ώστε να καλύψετε τελείως όλο το ξύλινο τμήμα της. Για να μην ξετυλιχτεί, τη στερεώνετε στα άκρα με μεγάλες βελονιές. Έπειτα, κόβετε από τον υαλοβάμβακα ένα παραλληλόγραμμο κομμάτι, με μήκος ίσο με το τόξο που σχηματίζει η κρεμάστρα και με πλάτος 6 εκ., και επενδύετε την κρεμάστρα. Το στερεώνετε ράβοντάς το πάνω στη λωρίδα του υαλοβάμβακα.     
2ο Βήμα Κόβετε δύο κομμάτια από τη σατέν κορδέλα με μήκος μεγαλύτερο κατά 3 εκ. από το τόξο της επενδυμένης κρεμάστρας. Τοποθετείτε το ένα κομμάτι πάνω στο άλλο, έτσι ώστε οι καλές πλευρές τους να είναι επάλληλες. Ράβετε τα δύο κομμάτια μαζί στις τρεις πλευρές (τη μία μεγάλη και τις δύο πλαϊνές), ώστε να δημιουργηθεί μια θήκη σαν φάκελος. Γυρίζετε το μέσα έξω και το φοράτε στην κρεμάστρα πάνω από τον υαλοβάμβακα. Με μικρές σαν γαζί βελονιές, ράβετε και την τέταρτη πλευρά.    
3ο Βήμα Για να στολίσετε την κρεμάστρα, φτιάχνετε φιόγκους και υφασμάτινα λουλούδια με τις υπόλοιπες κορδέλες και τα ράβετε στη μέση, κάτω από το μεταλλικό της μέρος.
 tips
1. Στα καταστήματα με είδη χειροτεχνίας και ραπτικής, θα βρείτε έτοιμους φιόγκους και υφασμάτινα λουλούδια.  
2. Αντί για διακοσμητικούς φιόγκους, μπορείτε να στολίσετε την κρεμάστρα σας με σακουλάκια γεμάτα λεβάντα και δεντρολίβανο. 
3. Στο γέμισμα, αντί για υαλοβάμβακα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παλιά υφάσματα ή ρούχα, τα οποία πρώτα θα κόψετε σε μικρά κομματάκια. 

Πηγή:myself.gr
Read more »

Μάθε Γιατί Κανείς Έλληνας Οδηγός δεν θα Διακριθεί Ποτέ στη Φόρμουλα 1

f1-small.jpgΟ Ελληνικός λαός είναι εκ φύσεως πολύ περήφανος. Έχουμε αυτό το κάτι που πάντα μας σπρώχνει ασυνείδητα να αγωνιζόμαστε για την κορυφή άσχετα αν είμαστε το απόλυτο φαβορί (που συνήθως δεν είμαστε) ή όχι (που συνήθως είμαστε). Φτάνει να το βάλουμε στο μυαλό και τότε μπορούμε να τους νικήσουμε όλους. Τα παραδείγματα είναι άπειρα από το ποδόσφαιρο μέχρι την Eurovision. Υπάρχει όμως ένα και μοναδικό άθλημα στον κόσμο στο οποίο ως λαός ποτέ δεν θα καταφέρουμε να διακριθούμε. Όχι γιατί είμαστε ανίκανοι αλλά επειδή η φύση μας δεν μας το επιτρέπει. Το άθλημα για το οποίο κάνω λόγο είναι η Formula 1 και τους λόγους για τους οποίους το πιστεύω αυτό θα σας τους αριθμήσω ευθύς αμέσως.
1) Ο Έλληνας δεν μπορεί να οδηγεί σε κανονικό δρόμο χωρίς λακκούβες, καμαράκια, σκαψίματα της ΔΕΗ. Συνέπεια αυτού, θα είναι να κοιμηθεί στο τιμόνι.
2) Τα αυτοκίνητα της Formula 1 δεν διαθέτουν κόρνα, πώς θα μπορέσει να σπάσει τα νεύρα του προπορευόμενου;
3) Τα αυτοκίνητα της Formula 1 δεν διαθέτουν τασάκι, ράδιο CD Player , υδραυλική φραπεδιέρα, θήκη για το κινητό ούτε ειδική θήκη για τα γυαλιά ηλίου. Η οδήγηση γίνεται πολύ (έως πάρα πολύ) βαρετή....
4) Στα αυτοκίνητα της Formula 1 δεν έχει μέρος για να βάλει κάποιος το μαξιλαράκι που γράφει «I LOVE YOU», ούτε το αρκουδάκι που του χάρισε το μωρό του, ούτε το μπρελόκ του Ολυμπιακού, ούτε το μαγνητάκι που γράφει «Μπαμπά μην τρέχεις», ούτε το σκόρδο, ούτε τη χάντρα κλπ κλπ.
5) Στη Formula 1, ο οδηγός δεν μπορεί να βγάλει το χέρι του έξω για να μουντζώσει (αν και κάποτε το κάνουν όχι όμως τόσο συχνά όσο θα ήθελε ο Έλλην οδηγός).
6) Στην πίστα της Formula 1, έχει μόνο ένα φανάρι το οποίο δεν μπορεί να το παραβιάσει, ούτε να κορνάρει για να ξεκινήσει ο «μ@λ@κ@ς» που είναι μπροστά, ούτε μπορεί να ξεκινήσει όποτε του καπνίσει ή να κάνει πως δεν το είδε ή να σταματήσει μετά από αυτό.
7) Στη Formula 1, η ζώνη ασφαλείας είναι υποχρεωτική.
8) Από τα pit stop δεν μπορεί να βγει «κομμάτια» όπως θα έκανε ξεπαρκάροντας.
9) Στη Formula 1, δεν υπάρχουν διασταυρώσεις με προτεραιότητα για να τις παραβιάσει.
10) Όταν κάποιος τον προσπεράσει στην πίστα, δεν είναι καθόλου  «μ@λ@κ@ς» ούτε και «άχρηστος».

Πηγή:gelastoxilaki.info
Read more »

Παπούτσια από σοκολάτα!



Η αγαπημένη σοκολάτα μετατρέπεται σε υλικό δημιουργία γλυπτών και συγκεκριμένα παπουτσιών με μεγάλη πιστότητα και επιτυχημένο συνταίριασμα λευκής και μάυρης σοκολάτας.
Perierga.gr - Παπούτσια από σοκολάτα!
Perierga.gr - Παπούτσια από σοκολάτα!
Perierga.gr - Παπούτσια από σοκολάτα!
Perierga.gr - Παπούτσια από σοκολάτα!
Perierga.gr - Παπούτσια από σοκολάτα!

Πηγή:perierga.gr
Read more »

Η φύση ξέρει καλύτερα: Φτιάξε μόνη σου μάσκες ομορφιάς πανεύκολα και φθηνά

Φρούτα, βότανα και και λαχανικά μπορούν να σου χαρίσουν απλόχερα τη νεανική επιδερμίδα που ονειρεύεσαι και να ελαττώσεις τις ρυτίδες σου. Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο και ευτυχώς η φύση τον ξέρει καλά.
Δεν είναι τυχαίο το ότι οι ακριβότερες κρέμες που κυκλοφορούν εκεί έξω είναι βασισμένες σε συστατικά από τη φύση. Αντί λοιπόν να ξοδεύεις μια περιουσία, δοκίμασε να τις φτιάξεις μόνης σου. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι μια βόλτα μέχρι το ντουλάπι της κουζίνας σου, ή, στη χειρότερη, μέχρι το σουπερμάρκετ.
Για ενυδάτωση
Θα χρειαστείς
1 κ.σ. μαγιονέζα, 1/2 κ.σ. πολτό από μπανάνα, 1 κ.γ. χυμό από ροζ γκρέιπφρουτ και 2 κ.σ. αλεύρι.
Τι θα κάνεις
Ανακάτεψε όλα τα υλικά μαζί και άπλωσέ τα σε καθαρό πρόσωπο.
Άφησε το μείγμα να δράσει για 15-20 λεπτά και ξέπλυνε με χλιαρό νερό.
Κάνε αυτή την πλούσια ενυδατική κρέμα προσώπου τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.
Για νεανική όψη
Θα χρειαστείς
Τα υλικά του αυγολέμονου (μην αηδιάζεις, η ομορφιά θέλει θυσίες!)
Τι να κάνεις
Όταν φτιάχνεις αυγολέμονο, κράτησε λίγο ασπράδι αβγού και λίγο χυμό λεμονιού και δέσε το μείγμα με λίγη σόδα και κορνφλάουρ.
Άπλωσέ το στο πρόσωπό σου για 10 λεπτά.
Κάν'το μια φορά στις 10 μέρες και μετά από ένα μήνα παρατήρησε την επιδερμίδα σου.
Για απαλότητα
Θα χρειαστείς
Ένα πορτοκάλι
Τι θα κάνεις
Μπορείς να πολτοποιήσεις 1 πορτοκάλι και στη συνέχεια να το βάλεις στο πρόσωπό σου όπως τη μάσκα.
Άφησέ το τουλάχιστον για 10-15 λεπτά και μετά αφαίρεσέ το.
Η αγωγή αυτή είναι πολύ απλή αλλά ταυτόχρονα αποτελεσματική για τις ρυτίδες, καθώς καθυστερεί την εμφάνισή τους.
Για μαύρους κύκλους
Θα χρειαστείς
Φρέσκο γάλα
Τι να κάνεις
Βράσε το γάλα μέχρι να πιάσει πέτσα.
Αφαίρεσε την πέτσα, τοποθέτησέ την σε ένα πιάτο και άφησέ την για 5 λεπτά στην κατάψυξη, ή για 20 λεπτά στο ψυγείο.
Άπλωσε την γύρω από τα μάτια.
Ξέπλυνέ την μετά από 20 λεπτά.
Για ενυδάτωση
Θα χρειαστείς
γιαούρτι
Τι να κάνεις
Ανάμειξε 2 φλιτζάνια γιαουρτιού (σπουδαίος ενυδατικός παράγοντας, που επιπλέον περιέχει λακτικό οξύ με απαλυντικές και κατευναστικές ιδιότητες) με 1 φλιτζάνι νιφάδες βρώμης (για ήπια απολέπιση).
Άπλωσε το μείγμα με απαλές κυκλικές κινήσεις.
Ξέπλυνε μετά από 10 λεπτά.

Για ενυδάτωση#2
Θα χρειαστείς
10 φασολάκια
Τι να κάνεις
Μούλιασε για 12 ώρες 10 φασολάκια.
Άπλωσε τον πολτό σε υγρό πρόσωπο.
Άφησέ τον να δράσει  για 30 λεπτά.
Συμπληρωματικά χρησιμοποίησε πολύ καλή ενυδατική κρέμα πρωί και βράδυ.
Για λίφτινγκ
Θα χρειαστείς
Ένα αυγό
Τι να κάνεις
Χτύπησε ένα αυγό. Άπλωσε σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ.
Αφήσε το για 10 λεπτά.
Επανέλαβε και άφησε τη μάσκα για 20 λεπτά.
Ξέπλυνε το πρόσωπό σου με πολύ νερό.

Extra Tip
Ποτέ μην ξεχνάς να κάνεις patch test, δηλαδή δοκιμάσεις πρώτα ένα προϊόν της αγοράς ή κάποια σπιτική συνταγή σε ένα μικρό σημείο του προσώπου για να δεις την αντίδραση του δέρματος.

Πηγή:cosmo.gr
Read more »
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...