Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

“Heaven in this hell”: Η Orianthi μας παρουσιάζει το νέο της video clip!



orianthi-heaven-in-this-hell


Είναι rock, είναι sexy και είναι πατριωτάκι!
Η ελληνικής καταγωγής Orianthi (Panagaris) είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο περιζήτητα ονόματα ανάμεσα στους κορυφαίους κιθαρίστες όλου του κόσμου! Πέρα όμως από το ταλέντο στην κιθάρα η Orianthi διαθέτει και μια εκπληκτική φωνή και γι’αυτό πρόσφατα μας ανακοίνωσε την κυκλοφορία του τρίτου της studio album με τίτλο “Heaven in this hell”. Μετά από το single του “Frozen” ήρθε η ώρα να ακούσουμε το δεύτερο μέσα από αυτήν την δουλειά και δεν είναι άλλο από το ομότιτλο με το album τραγούδι του οποιόυ την παραγωγή υπογράφει ο βραβευμένος με Grammy και Χρυσή Σφαίρατραγουδοποιός Dave Stewart των Eurythmics!
To τραγούδι έρχεται με την παρουσίαση του ολοκαίνουριου video clip του όπου συμμετέχουν αρκετοί από τους βασικούς συνεργάτες της Orianthi όπως o ντραμίστας Glen Sobel, o μπασίστας Tommy Henriksen ενώ σε πρωταγωνιστικό ρόλο βλέπουμε και τον Cyril Niccolai από το συγκρότημα των Fairchild με τον οποίο έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν για τις ανάγκες του τραγουδιού “High”! Η σκηνοθεσία του video clip είναι αποτέλεσμα του Paul Boyd (Deadmau5, Neon Trees)!
Η Ori έχει ήδη μια τεράστια λίστα στο ενεργητικό της με συνεργασίες στο πλευρό τεραστίων ονομάτων όπως: Michael Jackson, Santana, Steve Vai, Alice Cooper, Mary J.Blige, Michael Bolton, Fefe Dobson, Adam Lambert, 50 Cent, My darkest days και πολλούς άλλους!

Orianthi – Heaven in this hell

Πηγή:tralala.gr
Read more »
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...