Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Δροσερές και σύγχρονες αιώρες για το καλοκαίρι

 

Τώρα που ο ήλιος έχει βγει, έχετε την τέλεια δικαιολογία για ένα μεσημεριανό ύπνο. Και δεν χρειάζεται να πάνε στην Ισπανία για να απολαύσετε ένα χαλαρωτικό υπνάκο το απόγευμα καθώς η αυλή σας είναι αρκετά καλή επίσης. Έτσι σήμερα αποφασίσαμε να παρουσιάσουμε μια λίστα με μερικές από τις πιο cool αιώρες που μπορείτε να βρείτε.




Πηγή:texnotropieskaidiakosmisi.com
Read more »

20 θαυμάσιες ιδέες για να διακοσμήσετε τον τοίχο πίσω από το κρεβάτι

 


Διακόσμηση σε κεφαράρι τοίχου20Είτε το κρεβάτι σας έχει ένα κεφαλάρι είτε όχι, ο τοίχος πίσω από αυτό έχει τη σημασία του που μετουσιώνετε στο ίδιο κρεβάτι. Αν θέλετε να δημιουργήσετε μια κομψή εμφάνιση για το κρεβάτι σας, εδώ είναι θαυμάσιες ιδέες για να διακοσμήσετε τον τοίχο πίσω από το κρεβάτι για όλα τα στυλ υπνοδωματίου. Για να αλλάξετε την εμφάνιση σε ένα δωμάτιο που είναι εντελώς λευκό, μπορείτε απλά να δουλέψετε με τον τοίχο πίσω από το κεφαλάρι. Αν επιλέξετε να βάψετε με ένα θηλυκό χρώμα όπως το μοβ, για παράδειγμα, θα ενισχύσει το υπνοδωμάτιο και να δώσει μια γοητευτική ατμόσφαιρα.
Για να τονίσει τον τοίχο πίσω από το κρεβάτι σε ένα υπνοδωμάτιο με πολύ απαλούς τόνους, μπορείτε να το κάνετε σε πουά που θα φέρει μια πιο γραφική πινελιά στο υπνοδωμάτιο σας. Μείνετε στις ίδιες αποχρώσεις με την επιλογή για dot μοτίβα σε απαλά παστέλ χρώματα. Για μια σύγχρονη διακόσμηση κρεβατοκάμαρας, μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια ταπετσαρία για να ντύσει τον τοίχο πίσω από το κρεβάτι σας. Επιλέξτε μοτίβα ταπετσαρίας ανάλογα με το ύφος του υπνοδωματίου: Urban κτίρια, για παράδειγμα, σε ένα πολύ γραφικό μαύρο και λευκό φινίρισμα είναι μια τέλεια επιλογή μοτίβου για μια σύγχρονη ατμόσφαιρα υπνοδωματίου.
Για να στυλιζάρετε το κρεβάτι και να δώσετε στο υπνοδωμάτιο μια πολύ μοναδική εμφάνιση, μπορείτε να επιλέξετε ένα μόνο απλό φύλλο ταπετσαρίας και να το τοποθετήσετε στο κέντρο του τοίχου πίσω από το κεφαλάρι. Εάν έχετε την ψυχή ενός καλλιτέχνη, μην διστάσετε να χρησιμοποιήσετε τα ταλέντα σας στον τοίχο του κεφαλαριού. Ζωγραφίστε και σχεδιάστε στον τοίχο για να δημιουργήσετε ένα διακοσμητικό και πολύ πρωτότυπο αποτέλεσμα. Παίξτε με τις διαφορετικές αποχρώσεις του ίδιου χρώματος για να τον τοίχο ώστε να φαίνεται πιο διακριτικός.
Αν στον σχεδιασμό του υπνοδωματίου σας, το κρεβάτι είναι το κέντρο του δωματίου και δεν έχει κανένα τοίχο να κλίνει το κεφαλάρι πίσω του, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα τεχνητό τείχος που θα ενισχύσει επίσης το κρεβάτι με την επιλογή μιας κουρτίνας ή κάποιου διαχωριστικού που χωρίζει δύο χώρους και θα δημιουργεί ένα πρωτότυπο τοίχο. Τέλος, για να ενισχύσετε το τοίχο στο κεφαλάρι των παιδικών υπνοδωματίων, μην διστάσετε να ποντάρετε σε αυτοκόλλητα με παιδικά μοτίβα που θα κάνουν το παιδικό δωμάτιο διασκεδαστικό. Μπορείτε να εγκαταστήσετε τα αυτοκόλλητα ως σκευοθήκη ακριβώς πάνω από το κρεβάτι του παιδιού σας. Δείτε λοιπόν στις παρακάτω εικόνες όμορφες ιδέες….


Διακόσμηση σε κεφαράρι τοίχουΔιακόσμηση σε κεφαράρι τοίχου1Διακόσμηση σε κεφαράρι τοίχου2Διακόσμηση σε κεφαράρι τοίχου3Διακόσμηση σε κεφαράρι τοίχου4Διακόσμηση σε κεφαράρι τοίχου5Διακόσμηση σε κεφαράρι τοίχου6Διακόσμηση σε κεφαράρι τοίχου7Διακόσμηση σε κεφαράρι τοίχου8 Διακόσμηση σε κεφαράρι τοίχου9 Διακόσμηση σε κεφαράρι τοίχου10Διακόσμηση σε κεφαράρι τοίχου11 Διακόσμηση σε κεφαράρι τοίχου12 Διακόσμηση σε κεφαράρι τοίχου13Διακόσμηση σε κεφαράρι τοίχου14 Διακόσμηση σε κεφαράρι τοίχου15 Διακόσμηση σε κεφαράρι τοίχου16Διακόσμηση σε κεφαράρι τοίχου17 Διακόσμηση σε κεφαράρι τοίχου18

Πηγή:texnotropieskaidiakosmisi.com
Read more »

Οι 5 κανόνες μιας υγιούς σχέσης. Τους ακολουθείς?

συμβουλές για μια υγιή σχέση

Σχέσεις! Ένα πραγματικά τεράστιο θέμα που θέλοντας και μη, κάποια στιγμή θα ασχοληθείς με αυτό γιατί βλέπεις…ο άνθρωπος από την φύση του δεν μπορεί να παραμείνει για πάρα πολύ καιρό μόνος του.
Έχουμε ανάγκη την συντροφικότητα, έχουμε ανάγκη την αγάπη, το πάθος, την επικοινωνία, να νιώθουμε ασφάλεια ηρεμία δίπλα στον/στην σύντροφό μας.

Σε αυτό το άρθρο θα αναλύσουμε 5 σημεία κλειδιά για μια πραγματικά υγιή σχέση. Αυτά τα σημεία είναι απολύτως συνδεδεμένα μεταξύ τους και αν κάποιο από αυτά είναι αδύναμο, πιθανότατα να επηρεάσει και τα υπόλοιπα και η ισορροπία να χαθεί. Δώσε προσοχή λοιπόν.

Η σχέση θέλει προσοχή και προσπάθεια


Να δίνεις πάντα προσοχή στην σχέση σου. Ο σύντροφός σου θέλει να αισθάνεται ότι για εσένα αυτή η σχέση είναι σημαντική, αυτός, είναι σημαντικός. Να θυμάσαι ότι στην ζωή μας πάντα ότι αφήσουμε, θα μας αφήσει για αυτό λοιπόν μην θεωρείς ποτέ την σχέση σου δεδομένη. Μην αδιαφορείς για αυτήν, γιατί πιθανότατα να έρθει ή ώρα που θα πληρώσεις το τίμημα.

Η αγάπη λύνει προβλήματα

Η σχέση στηρίζεται στην αγάπη. Σωστά? Χρησιμοποίησε λοιπόν την αγάπη για να λύσεις τα όποια προβλήματα που υπάρχουν. Βλέπεις…μέσα από την αγάπη τα πράγματα φαίνονται πολύ διαφορετικά τις περισσότερες φορές.

Η επικοινωνία είναι σημαντική

η επικοινωνία στην σχέση

Είναι σημαντικό να λες αυτό που αισθάνεσαι. Να αναφέρεις κάτι που σε στεναχωρεί και σου χαλάει την διάθεση. Υπάρχουν μικρά(αλλά και μεγάλα) πραγματάκια που χωρίς να το καταλάβουμε, καταστρέφουν την σχέση μας όταν δεν τους δίνουμε σημασία. Όταν δεν τα συζητάμε με τον σύντροφό μας.
Μην περιμένεις το ταίρι σου να μαντέψει τι είναι αυτό που σε προβληματίζει. Πες του το. Πες το καθαρά και να είσαι σίγουρος/η ότι η λύση μπορεί να είναι Πολύ πιο απλή από ότι φαντάζεσαι

Η εμπιστοσύνη είναι απαραίτητη


Εμπιστοσύνη! Μια τόσο παρεξηγημένη έννοια! Δυστυχώς πολλοί πιστεύουν ότι η εμπιστοσύνη έχει να κάνει κυρίως με το πώς συμπεριφέρεται ο σύντροφός μας. Έχει να κάνει με τις αφορμές που μας δίνει ώστε να τον/την εμπιστευτούμε ή όχι!
Το παραπάνω είναι 100% λάθος! Η εμπιστοσύνη αγαπητοί αναγνώστες έχει να κάνει με εμάς. Με το πόσο καλά νιώθουμε για αυτό που έχουμε, με την αυτοπεποίθηση που διαθέτουμε σαν άτομα ή όχι.

Η ζωή μας πέρα από την σχέση μας


Έχεις μια σχέση, την θεωρείς σημαντική και να σου πω κάτι? Καλά κάνεις. Είναι σημαντική και πρέπει να την θεωρείς σημαντική για να πηγαίνει καλά. Όμως η ζωή σου δεν είναι μόνο αυτή η σχέση. Υπάρχουν και άλλα πράγματα που σου αρέσουν να κάνεις. Πράγματα που είναι πέρα από την σχέση που έχεις.
Είναι πολύ συχνό λάθος. Υπάρχουν πολλοί άντρες και γυναίκες που μπαίνουν μέσα σε μια σχέση και ξαφνικά σταματάνε να έχουν ζωή. Ξαφνικά δεν υπάρχει τίποτε άλλο πέρα από τον σύντροφό τους και δυστυχώς αυτό είναι σίγουρο ότι θα δημιουργήσει προβλήματα.
Προσπάθησε να διαχωρίσεις τα πράγματα. Από την μια έχεις μια σχέση που την θέλεις πραγματικά και φυσικά πρέπει να δίνεις προσοχή σε αυτήν, από την άλλη όμως έχεις την ζωή σου, το πρόγραμμά σου, τις συνήθειες που αγαπάς. Που αγαπούσες πριν από αυτή την σχέση και που πιθανότατα έχεις παραμελήσει.
Προσπάθησε λοιπόν να τα συνδυάσεις όλα και φυσικά δέξου ότι θα κάνει το ίδιο και ο/η σύντροφός σου.
Πηγή:howto-get-your-ex-back.info
Read more »

Οι άντρες νοικοκύρηδες έχουν και καλύτερες σχέσεις


Οι άντρες νοικοκύρηδες έχουν και καλύτερες σχέσεις
Τα ζευγάρια είναι πιο ευτυχισμένα και ο γάμος τους μπορεί να διαρκέσει περισσότερο όταν οι άντρες συμμετέχουν στις δουλειές του σπιτιού και στη φροντίδα των παιδιών, αναφέρει νέα έρευνα.

Σύμφωνα με μια μελέτη που διεξήχθη ανάμεσα σε 160 ετεροφυλόφιλα ζευγάρια ηλικίας από 25 έως 30 ετών, όσο περισσότερο βοηθά ο άντρας στο νοικοκυριό, τόσο πιο καλή είναι η σχέση ανάμεσά τους.
Όλα τα ζευγάρια ήταν παντρεμένα κατά μέσο όρο 5 χρόνια, είχαν τουλάχιστον ένα παιδί μέχρι 5 ετών, ενώ το 40% των γυναικών εργάζονταν είτε σε πλήρες ωράριο είτε σε μερική απασχόληση.
Οι ερευνητές ήθελαν να μελετήσουν κατά πόσο το μοίρασμα ή όχι των υποχρεώσεων ενός νοικοκυριού και των παιδιών μπορεί να επηρεάσει ή όχι τη σχέση των συζύγων.
Σύμφωνα με το βοηθό καθηγητή στο πανεπιστήμιο του Μιζούρι, Adam Galovan, το «μοίρασμα» δε σημαίνει κατ’ ανάγκη ότι είναι το ίδιο για όλους.
«Κάθε ζευγάρι λειτουργεί διαφορετικά. Θα μπορούσε για παράδειγμα να σημαίνει ότι ο κάθε ένας από τους δύο γονείς κάνει βάρδιες στη φροντίδα των παιδιών, ή ότι ενώ ο ένας ασχολείται με τα παιδιά, ο άλλος ετοιμάζει φαγητό. Το να κάνουν επίσης πράγματα μαζί και να συμφωνήσουν στο πώς θα διαμοιράσουν τις δουλειές του σπιτιού, κάνει πολύ καλό στη σχέση ενός ζευγαριού. Όσο περισσότερο οι γυναίκες έχουν την αίσθηση ότι οι άντρες τους συμμετέχουν ενεργά στην “οικογενειακή ρουτίνα” τόσο καλύτερα και για τους δύο. Η δική μας μελέτη απέδειξε ότι οι γυναίκες επιθυμούν οι σύζυγοί τους να συμμετέχουν τόσο στη φροντίδα των παιδιών όσο και στις οικιακές εργασίες, καθώς έτσι αναπτύσσουν δεσμούς με τα παιδιά τους ενώ αντιλαμβάνονται καλύτερα πόσα μπορεί να προσφέρουν οι γυναίκες “στο σπίτι”» λέει ο ίδιος.
Η μελέτη δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση «Journal of Family Issues».

Πηγή:piperies.gr
Read more »
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...