Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Απίθανη diy παλετοκατασκευή τραπεζάκι με καρέκλες για τον κήπο ή το μπαλκόνι σας



diy παλετοκατασκευή τραπεζάκι  με καρέκλες για τον κήποΗ άνοιξη μπήκε για τα καλά στην ζωή μας, και σιγά σιγά οι μέρες θα γίνονται όλο και πιο ζεστές, και η ανάγκη μας να περνάμε περισσότερες ώρες στο κήπο ή το μπαλκόνι μας, θα είναι όλο και μεγαλύτερη. Σήμερα λοιπόν έχουμε βρει μια απίθανη diy κατασκευή από παλέτες, τραπεζάκι  με 4 καρέκλες για τον κήπο ή το μπαλκόνι σας. Μια ιδιαίτερα όμορφη ιδέα που θα δώσει ομορφιά και λειτουργικότητα στο μέρος που θα το χρησιμοποιήσετε. Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι παλέτες, μερικά εργαλεία όπως τρυπάνι και σφυρί, βίδες, γυαλόχαρτα και χρώματα. Μια κατασκευή που μπορεί να ολοκληρωθεί σε ένα Σαββατοκύριακο, αλλά θα διακοσμεί τον κήπο ή το μπαλκόνι σας για αρκετά χρόνια. Η κατασκευή είναι αρκετά απλή, γιαυτό θα αφήσουμε τις εικόνες να μιλήσουν από μόνες τους. Αν όμως θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να επισκεφτείτε το brit.co και να δείτε πιο αναλυτικά τι χρειάζεται. Καλή επιτυχία σε όσους προσπαθήσουν αυτό το έργο…και περιμένουμε τις δικές σας κατασκευές από παλέτες.
diy παλετοκατασκευή τραπεζάκι  με καρέκλες για τον κήπο1diy παλετοκατασκευή τραπεζάκι  με καρέκλες για τον κήπο3diy παλετοκατασκευή τραπεζάκι  με καρέκλες για τον κήπο5diy παλετοκατασκευή τραπεζάκι  με καρέκλες για τον κήπο4diy παλετοκατασκευή τραπεζάκι  με καρέκλες για τον κήπο6diy παλετοκατασκευή τραπεζάκι  με καρέκλες για τον κήπο8diy παλετοκατασκευή τραπεζάκι  με καρέκλες για τον κήπο9diy παλετοκατασκευή τραπεζάκι  με καρέκλες για τον κήπο10diy παλετοκατασκευή τραπεζάκι  με καρέκλες για τον κήπο11diy παλετοκατασκευή τραπεζάκι  με καρέκλες για τον κήπο12diy παλετοκατασκευή τραπεζάκι  με καρέκλες για τον κήπο13diy παλετοκατασκευή τραπεζάκι  με καρέκλες για τον κήπο15diy παλετοκατασκευή τραπεζάκι  με καρέκλες για τον κήπο16diy παλετοκατασκευή τραπεζάκι  με καρέκλες για τον κήπο17
Πηγή:texnotropieskaidiakosmisi.com
Read more »

Εμπνεύσεις διακόσμησης: Ξύλο, τούβλα και σοβάς – τα πιο μοντέρνα υλικά του 2013




Εμπνεύσεις διακόσμησης Ξύλο, τούβλα και σοβάς11Τα Φυσικά χρώματα και υλικά είναι μια από τις ισχυρότερες τάσεις του τρέχοντος έτους. Ξύλο, τούβλα και σοβάς είναι το απόλυτο πρέπει για αυτή τη σεζόν και δεν θα πρέπει να λείπει από κανένα κομψό σπίτι. Τα υλικά δεν έχουν φύγει από τη μόδα και μπορούν να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον που θα μας κάνει να νιώθουμε καλά.
Θα σας δείξουμε πώς να αναδημιουργήσετε εύκολα αυτό το φυσικό βλέμμα και στα σπίτια σας. Μην ανησυχείτε, θα πάρει μόνο λίγα λεπτά. Όπως αποδεικνύεται, για να κάνουν το σπίτι σας να φανεί κομψό, αλλά ακόμα ζεστό, θα χρειαστεί μόνο μία από τις τοιχογραφίες που θα βρείτε στοpixersize.
ξύλο
Το ξύλο είναι ένα υλικό που ταιριάζει σε κάθε εσωτερικό χώρο. Ζεστένει μοντέρνους χώρους, τονίζει τη γοητεία της ρουστίκ διακόσμησης, καθώς επίσης είναι ένα ιδανικό φόντο για τις διακοσμήσεις στα πιο μοντέρνο χρώμα του έτους – το σμαραγδένιο πράσινο.
Εμπνεύσεις διακόσμησης Ξύλο, τούβλα και σοβάς3Εμπνεύσεις διακόσμησης Ξύλο, τούβλα και σοβάςclassic style kitchen interiorΕμπνεύσεις διακόσμησης Ξύλο, τούβλα και σοβάς2
Τούβλα

Πολλοί διακοσμητές έχουν μια αδυναμία για τους τοίχους από πλίνθους και τούβλα, έτσι δεν εκπλήσσει το γεγονός  ότι, σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις, αντί να κρύβουν τα τούβλα, θα πρέπει να τα τονίσουν. Με τοιχογραφίες από PIXERS, θα είστε σε θέση να επιλέξετε τόσο το τέλειο είδος των τούβλων από αρκετές χιλιάδες σχέδια διαθέσιμα όσο και το χρώμα οου θα ταιριάζει με το υπόλοιπο  εσωτερικό του σπιτιού σας.
Εμπνεύσεις διακόσμησης Ξύλο, τούβλα και σοβάς6Εμπνεύσεις διακόσμησης Ξύλο, τούβλα και σοβάς4Εμπνεύσεις διακόσμησης Ξύλο, τούβλα και σοβάς5Σοβάς
Η πρόταση αυτή απευθύνετε ειδικά στους οπαδούς του βιομηχανικού σχεδιασμού.  Τοιχογραφίες που μιμείτε το γύψο θα προσθέσει στύλ σε οποιοδήποτε δωμάτιο και θα αναδείξει άλλες διακοσμήσεις, όπως μοντέρνα έργα ζωγραφικής και γλυπτικής πρωτοποριακό και λεπτό τρόπο.
Εμπνεύσεις διακόσμησης Ξύλο, τούβλα και σοβάς10Interior of home with chrome lamp and framesSoft-edged modern interior with wood colours and contemporary furnitureMinimalistic kitchenΞύλο, τούβλα ή σοβάς – Ποιο υλικό είναι το αγαπημένο σας;
Πηγή: pixersize.com/blog
Read more »
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...