Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Ένα ντιζαΐνάτο σπίτι φτιαγμένο για να επιπλέει


Ένα ντιζαΐνάτο σπίτι φτιαγμένο για να επιπλέει

Άλλο το χειμώνα, άλλο το καλοκαίρι.
Η εταιρεία NRJA φαντάστηκε ένα σπίτι που να μπορεί να επιπλέει στις λίμνες της Λετονίας, αλλά να ισορροπεί με την ίδια άνεη και στην παγωμένη τους επιφάνεια το χειμώνα.
Το διώροφο αυτό σπίτι έχει ένα μικρό deck, μπάνιο και σαλόνι στον πρώτο όροφο, ενώ η κρεβατοκάμαρα είναι στο δεύτερο όροφο. 

Η βάση που το χειμώνα φαίνεται πεντακάθαρα, το καλοκαίρι πλημμυρίζει με νερό και χρησιμοποιείται σα δεξαμένη.

Θα μένατε ποτέ σε τέτοιο σπίτι;


Πηγή:queen.gr
Read more »

Οι 7 τύποι γυναικών που δεν αρέσουν στους άντρες!


Beu-wrong-women-types

Όσο περισσότερα γνωρίζεις, τόσο καλύτερα μπορείς να προστατευθείς, να έχεις το νου σου να διορθωθείς. Κι εσύ και η κάθεμιά μας. Γιατί μερικά πράγματα μπορεί να μας κοστίζουν και να μην το καταλαβαίνουμε...
Ρωτήσαμε λοιπόν την ειδικό στις σχέσεις, την ψυχολόγο Χρυσούλα Μαυράκη που καθημερινά έρχεται σε επαφή με άντρες και γυναίκες που συζητάνε μαζί της όλα αυτά που τους απασχολούν: τι είναι αυτό που δεν αντέχουν οι άντρες; Ποιοι τύποι γυναικών είναι “απωθητικοί”; Ποιες γυναίκες είναι εκείνες που κάνουν τα αρσενικά να έχουν δεύτερες σκέψεις ή να τρέχουν προς την αντίθετη κατεύθυνση;
Beu-man-yes-no
1. Η ΠΟΛΥΛΟΓΟΥ
Γίνεται κουραστική, γιατί στους άντρες δεν αρέσει τόσο πολύ η λεκτική επικοινωνία, δεν τους αρέσει το κήρυγμα. Έτσι ένας άνθρωπος που μιλάει πολύ τους διαταράσσει την ηρεμία και δεν τους αφήνει να σκέφτονται ξεκάθαρα ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν.
2. Η ΩΡΑΙΟΠΑΘΗΣ
Μια γυναίκα που νοιάζεται μόνο μην της σπάσει το νύχι, μήπως της ξέφυγε λίγο το ρίμελ, γίνεται εξαιρετικά κουραστική και ενώ είναι γοητευτική όταν την βλέπει και έλκεται από εκείνη ένας άντρας, όταν την ζήσει και δει ότι περιστρέφεται η σκέψη και η μέρα της γύρω από την ομορφιά της, δεν την αντέχει.
3. Η ΑΔΙΑΚΡΙΤΗ - ΠΕΡΙΕΡΓΗ
Αυτή που χώνει τη μύτη της παντού, που ψάχνει το κοντέρ του αυτοκίνητου για το πόσα χιλιόμετρα έχει κάνει από την μία μέρα στην άλλη και προσπαθεί να συνδυάσει αν οι διαδρομές που της είπε ότι έκανε είναι πραγματικές, κοιτάζει τις τσέπες του σακακιού του και γενικώς που χώνει την μύτη της σε όλες τις υποθέσεις.
4. Η ΞΕΡΟΛΑΣ
Οι άντρες θέλουν να αισθάνονται ότι είναι πολύ δυνατοί, ότι εκείνοι τα καταφέρνουν όλα, ότι εκείνοι τα ξέρουν όλα και τα μπορούν όλα, να έχουν το επάνω χέρι. Οπότε μια γυναίκα που πουλάει εξυπνάδα και πολυγνωσία και κανένας δεν μπορεί να με παραβγεί στην εξυπνάδα και στην ικανότητα, δεν την αντέχει ένας άντρας.
5. Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ
Ακόμη κι αν δεν είναι τσιγκούνηδες, οι άντρες δεν αντέχουν να βλέπουν τις γυναίκες να παίρνουν δέκα ζευγάρια παπούτσια το μήνα ή να αλλάζουν το σαμπουάν πριν τελειώσει επειδή είδαν μια καινούρια διαφήμιση και βέβαια κυρίως όταν τα πληρώνουν εκείνοι.
6. Η ΖΗΛΙΑΡΑ 
Είναι η γυναίκα που του κάνει ανάκριση, του ψάχνει το κινητό. Και η αδιάκριτη μπορεί να είναι από ζήλια ή απλά επειδή είναι αδιάκριτη και θέλει να τα ξέρει όλα και να έχει το απόλυτο control. Η ζηλιάρα γυναίκα είναι ανυπόφορη, χαλάει τη διάθεση και την αγάπη του άντρα.
7. Η ΠΟΛΥ ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ
Οι περισσότεροι άντρες δεν αντέχουν τις πολύ αυταρχικές. Κάποιοι χρειάζονται μια γυναίκα δυναμική στη ζωή τους γιατί αισθάνονται οι ίδιοι αδύναμοι ή έτσι τους έχει συνηθίσει η σχέση με την μητέρα τους, όμως στις περισσότερες περιπτώσεις οι άντρες δεν θέλουν αυταρχικές γυναίκες γιατί αισθάνονται ότι μπαίνει σε αμφισβήτηση ο ανδρισμός και η δύναμή τους. Δεν έχεις λοιπόν παρά να αναλογιστείς. Μήπως έχεις κάποιο χαρακτηριστικό από τα παραπάνω σε μεγάλο βαθμό; Σύσκεψη με τον εαυτό μας και .... ξέρεις τα παρακάτω. ..

Πηγή:beu.com.cy
Read more »

Φτιάξτε μόνες σας κρέμες για τα πόδια


Η συχνή φροντίδα των ποδιών είναι άμεσα συνδεδεμένη με την υγιεινή τους, θεωρείται απαραίτητη χειμώνα - καλοκαίρι. 

Πρώτο βήμα: ξεκούραση
Πόδια κουρασμένα και πρησμένα; Ξαπλώστε και στηρίξτε τα ψηλά, φορέστε παπούτσια που σας ξεκουράζουν, αποβάλετε τυχόν περιττά κιλά.

Σε κάθε πέλμα υπάρχουν 26 οστά, 30 αρθρώσεις, πολλοί μύες, νεύρα και αιμοφόρα αγγεία, που λειτουργούν σε συνέργεια για να σχηματίσουν διάφορες δυναμικές καμπύλες, ώστε να σηκώνουν το βάρος του σώματος.

Ξεκουράστε τα πόδια σας, κάνοντας ποδόλουτρο με χλιαρό νερό, στο οποίο θα έχετε διαλύσει άλατα μπάνιου ή μία χούφτα μαγειρικό αλάτι και 3-4 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντα.

Εφαρμόστε την εξής μάσκα, για να τα αναζωογονήσετε: χτυπήστε στο μπλέντερ (μέχρι να ομογενοποιηθούν) 1 αγγουράκι, 2 σταγόνες αιθέριο έλαιο μέντα, 2 κουταλιές φρέσκα φύλλα μέντας, 1 κουταλιά άρνικα, και 6 κουταλιές γιαούρτι. Η μέντα αναζωογονεί και ξεκουράζει, το γιαούρτι δροσίζει και ανακουφίζει, η άρνικα ανακουφίζει, μειώνει την κατακράτηση υγρών και τα πρηξίματα.

Aπλώστε πάνω στα πέλματα, αφήστε να στεγνώσει και μετά ξεβγάλτε με άφθονο κρύο νερό.

Καταπολεμήστε τις σκληρύνσεις
Στα αμέτρητα βήματα του 24ώρου, ασκείται τριβή μεταξύ της επιδερμίδας του ποδιού και του παπουτσιού, με αποτέλεσμα τη δημιουργία σκληρύνσεων στο δέρμα.

Το μυστικό για την αντιμετώπιση του σκληρού δέρματος είναι να το τρίβετε καθημερινά με ελαφρόπετρα ή λίμα ποδιών. Μην προσπαθείτε να το αφαιρέσετε μεμιάς, μπορεί να προκαλέσετε ερεθισμό και πόνο στα πόδια.

Μία φορά την εβδομάδα, απλώστε στα πέλματα παχιά στρώση κρέμας, βάλτε ένα ζευγάρι βαμβακερές κάλτσες και κοιμηθείτε.

Εφαρμόστε την εξής κρέμα για να ενυδατώσετε τα πόδια σας, κάνοντας μασάζ: (υλικά) 2 κουταλιές βούτυρο κακάο, 2 κουταλάκια βάμμα καλέντουλας, 2 κουταλιές πέταλα καλέντουλας, 1 κουταλιά άνθη χαμομηλιού. Zεσταίνετε το βούτυρο κακάο σε μπεν μαρί, προσθέστε το βάμμα καλέντουλας, τα πέταλα και τα λουλούδια. Ανακατέψτε ζωηρά.

Έλαια και ξηρότητα
Τα πέλματα αφυδατώνονται πολύ εύκολα, καθώς δεν έχουν σμηγματογόνους αδένες. Καταπολεμήστε την ξηρότητα, προσφέρετε αίσθηση δροσιάς και ανακουφίστε τα κουρασμένα πόδια σας επιλέγοντας κρέμες που να περιέχουν φυσικά συστατικά (φυτικά εκχυλίσματα και έλαια βάσης), με ιδιότητες που να ταιριάζουν στις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Συγκεκριμένα, αναζητήστε προϊόντα που να περιέχουν:

εκχύλισμα Αλόης: υπάρχουν περίπου 200 είδη αλόης, αλλά η Aloe Vera, που στα λατινικά σημαίνει «Αληθινή Αλόη», θεωρείται το αποτελεσματικότερο θεραπευτικό βότανο. Περιέχει βιταμίνες B1, B2, B6 και C, πλήθος μετάλλων και άλλων θρεπτικών συστατικών, ενώ το ζελέ που λαμβάνεται από το εσωτερικό των φύλλων έχει βαθιά ενυδατική και καταπραϋντική δράση για την επιδερμίδα και συντελεί στην αναδόμηση των κυττάρων.

Όταν εφαρμόζεται εξωτερικά, η αλόη παρουσιάζει σημαντικές αναπλαστικές και καταπραϋντικές ιδιότητες, γιατί ενισχύει τη διαδικασία επούλωσης πληγών και εγκαυμάτων του δέρματος, συνδυάζοντας αντιφλεγμονώδη και αντιβακτηριακή δράση. Έχει, επιπλέον, μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες, γιατί σχηματίζει ένα προστατευτικό φιλμ πάνω στο δέρμα, διατηρώντας τα φυσικά επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας. Η αντιοξειδωτική δράση της ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Τέλος, καθυστερεί τα σημάδια γήρανσης και ενισχύει τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης.

Έλαιο Αμυγδάλου: βγαίνει από τους καρπούς του δέντρου Prunis Dulcis, με πλούσια σύνθεση σε βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και λιπαρά οξέα. Με τακτική εξωτερική χρήση, το αμυγδαλέλαιο, εκτός του ότι απαλύνει τις ρυτίδες, μαλακώνει το άγριο δέρμα, σκληραίνει τα νύχια, θρέφει τις ξηρές επιδερμίδες και καθαρίζει αποτελεσματικά τις ευαίσθητες επιδερμίδες χωρίς να τις ερεθίζει.

Έλαιο Jojoba: το έλαιο από τους σπόρους του φυτού της ερήμου Simmondsia Chinensis μοιάζει περισσότερο με υγρό κερί, παρά με λάδι. Έχει μη λιπαρή υφή και πολύ καλή συμβατότητα με το δέρμα, καθώς εμφανίζει ιδιαίτερη ομοιότητα με το ανθρώπινο σμήγμα. Είναι εξαιρετικά ενυδατικό, κατάλληλο για ξηρές, αφυδατωμένες επιδερμίδες και απορροφάται αμέσως. Είναι ακόμη πλούσιο σε βιταμίνη Ε, προσφέροντας πολύτιμη αντιοξειδωτική δράση. Οι εξισορροπητικές και μαλακτικές του ιδιότητες κρατούν σταθερά τα επίπεδα υγρασίας στο δέρμα, διατηρώντας το ελαστικό.

Πηγή:mylady.gr
Read more »

Έξι έξυπνα tips για να δείχνετε ξεκούραστη και… ξύπνια

Έξι έξυπνα tips για να δείχνετε ξεκούραστη και… ξύπνια

Μόνο το concealer δεν είναι αρκετό κορίτσια για να δείχνετε ξεκούραστες. Μάλιστα αν βάλετε πάρα πολύ, συνήθως έχει το αντίθετο αποτέλεσμα και δείχνετε πιο κουρασμένη από ότι πραγματικά είστε. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε έξι έξυπνα tips για να δείχνετε ξεκούραστη και ξύπνια με το κατάλληλο μακιγιάζ.

1. Μεγαλώστε τις βλεφαρίδες σας
Όταν οι βλεφαρίδες είναι γυρισμένες προς τα πάνω τα μάτια σας δείχνουν πιο ανοιχτά. Για καλύτερο αποτέλεσμα πιέστε με το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες μια φορά στη ρίζα, μια φορά στη μέση και μια φορά στις άκρες. Βάλτε και αρκετή μάσκαρα και θα είστε τέλειες.

2. Βάλτε eyeliner
Τονίστε τη γραμμή των βλεφάρων σας χρησιμοποιώντας δύο μολύβια, το ένα σε σκούρα απόχρωση και το άλλο σε πιο ανοιχτή. Ξεκινήστε με ένα σκούρο καφέ μολύβι και μετά βάλτε ένα μαύρο eyeliner. Τραβήξτε και μια γραμμή με ένα μολύβι στο χρώμα του ζαφειριού και θα είστε έτοιμη.

3. Τονίστε τα κάτω βλέφαρα
Βάλτε μολύβι και στα κάτω μέρος του ματιού, αλλά αποφύγετε το μαύρο. Για να δείχνουν τα μάτια σας πιο μεγάλα και λαμπερά περάστε ένα eyeliner σε nude απόχρωση στις εσωτερικές γωνίες των ματιών.
4. Γεμίστε τα φρύδια σας
Τα γεμάτα και καλοσχηματισμένα φρύδια κάνουν τα μάτια σας να δείχνουν πιο ανοιχτά και μεγάλα. Γι’ αυτό αποφύγετε να βγάζετε πολύ τα φρύδια σας, ή αν έχετε κάνει αυτό το λάθος γεμίστε τα με μολύβι δύο αποχρώσεις πιο ανοιχτό από το χρώμα των φρυδιών σας.

5. Αποκτήστε λεία επιδερμίδα
Προτιμήστε foundation σε υγρή μορφή και σε ανοιχτές αποχρώσεις και θα δείχνετε λαμπερή και φρέσκια.

6. Φορέστε ρουζ
Τα ροδαλά μαγουλάκια είναι πάντα ένδειξη υγείας και ξεκούρασης. Μη ξεχνάτε λοιπόν ποτέ να βάζετε ρουζ και θα δείχνετε νέα και όμορφη
.

Πηγή:star.gr
Read more »
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...