Χαλβάς με σιμιγδάλι
Τι χρειαζόμαστε:
- 1 φλυτζάνι τσαγιού λάδι
- 2 φλυτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι
- 4 φλυτζάνια ζεστό νερό
- 4 φλυτζάνια τσαγιού ζάχαρη
- 2 φλυτζάνια τσαγιού αμύγδαλα
- κανέλα
Πώς το κάνουμε:
- Ζεσταίνετε το λάδι και ρίχνετε μέσα το σιμιγδάλι. Ανακατεύετε μέχρι να ξανθύνει. Το βγάζετε από τη φωτιά.
- Βράζετε το νερό με τα 2 φλυτζάνια ζάχαρη και το ρίχνετε στο σιμιγδάλι. Ανακατεύετε μέχρι να πήξει.
- Προσθέτετε και την υπόλοιπη ζάχαρη και τα αμύγδαλα ανακατεύετε και είναι έτοιμος. Πασπαλίζετε με κανέλα.
Πηγή:sintagespareas.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου