Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Χαλβάς με σιμιγδάλι


Χαλβάς

Τι χρειαζόμαστε:
  • 1 φλυτζάνι τσαγιού λάδι
  • 2 φλυτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι
  • 4 φλυτζάνια ζεστό νερό
  • 4 φλυτζάνια τσαγιού ζάχαρη
  • 2 φλυτζάνια τσαγιού αμύγδαλα
  • κανέλα










Πώς το κάνουμε:

  1. Ζεσταίνετε το λάδι και ρίχνετε μέσα το σιμιγδάλι. Ανακατεύετε μέχρι να ξανθύνει. Το βγάζετε από τη φωτιά. 
  2. Βράζετε το νερό με τα 2 φλυτζάνια ζάχαρη και το ρίχνετε στο σιμιγδάλι. Ανακατεύετε μέχρι να πήξει. 
  3. Προσθέτετε και την υπόλοιπη ζάχαρη και τα αμύγδαλα ανακατεύετε και είναι έτοιμος. Πασπαλίζετε με κανέλα.

Πηγή:sintagespareas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...