Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Ενυδάτωση τώρα...!!!

Είναι γνωστό ότι το σώμα μας για να διατηρήσει την ζωντάνια του και την ομαλή λειτουργία όλων των οργάνων του χρειάζεται τις καθημερινές τροφές. Η επιδερμίδα που αποτελεί όργανο και μέρος του σώματος χρειάζεται και αυτή τις τροφές τις ώστε να διατηρείται υγιής ,ζωντανή και νεανική. Αυτές λοιπόν οι τροφές είναι τα φυσικά καλλυντικά για την καθημερινή φροντίδα .

Πρώτη προτεραιότητα δίνουμε στην ενυδάτωση της επιδερμίδας ειδικά μετά το καλοκαίρι, διότι το δέρμα του προσώπου και του σώματος είναι αφυδατωμένα από την έκθεση στον ήλιο.
Τα ενυδατικα προϊόντα παίζουν σημαντικό ρόλο στην καθημερινή φροντίδα της ομορφιάς αλλά πρέπει να χρησιμοποιούνται συστηματικά Αυτά είναι προϊόντα φυτικά πλούσια σε νερό . Ξεκινάμε με ένα καθαρισμό στη συνέχεια κάνουμε μια απολέπιση προσώπου σώματος και τοποθετούμε μια μάσκα.

ΕΥΚΟΛΗ ΜΑΣΚΑ.
Μια εύκολη μάσκα για το πρόσωπο είναι η μάσκα με γιαούρτι και πορτοκάλι.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ.
Τρίβουμε την φλούδα ενός πορτοκαλιού και την ανακατεύουμε καλά με 100γρ. βιολογικό γιαούρτι.
Αφήνουμε την μάσκα στο πρόσωπο 15 με 20 λεπτά και ξεβγάζουμε με ελαφρώς χλιαρό νερό.
Στη συνέχεια χρησιμοποιούμε μια ουδέτερη τονωτική λοσιόν. Μια καλή φυτική ενυδατικη κρέμα συμπληρώνει την καθημερινή φροντίδα του πρόσωπου. 
Τέλος για το σώμα χρησιμοποιούμε αιθέριο έλαιο χαμομηλιού ή δενδρολίβανου που θα βοηθήσει το δέρμα να βρει την ισορροπία του ειδικά μετά τον ήλιο και θα αφήσει στο σώμα ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας και δροσιάς.




Πηγή:houselife.gr
 
  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...