Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Penne con tonno





Τι χρειαζόμαστε:

  • 1 1/2 πακέτο πένες
  • 1 κονσέρβα καλαμπόκι βρασμένο
  • κάπαρη
  • πιπεριές κόκκινες-κίτρινες
  • ελιές
  • 2 κονσέρβες τόνο σε νερό
Για την σως:
  • μέλι
  • λάδι
  • μπαλσάμικο
  • λίγη μουστάρδα



Πως το κάνουμε:
  1. Κόβουμε τις πιπεριές σε μικρά τετράγωνα κομματάκια, καθαρίζουμε τις ελιές.
  1. Σουρώνουμε το καλαμπόκι και το ξεπλένουμε με άφθονο νερό για να μην έχει την μυρωδιά της κονσέρβας και βγάζουμε τον τόνο απ το νερό του.
  1. Βράζουμε τις πένες, τις σουρώνουμε και τις βουτυρώνουμε.
  1. Φτιάχνουμε την σως, βάζοντας σε ένα ποτήρι λάδι, μπαλσάμικο, μέλι και μουστάρδα και χτυπάμε.
  1. Βάζουμε τα υλικά μέσα στις πένες μαζί με την σως και ανακατεύουμε καλά.
  1. Το τοποθετούμε στο ψυγείο για να κρυώσει και το σερβίρουμε σαν σαλάτα.


Πηγή:www.sintagespareas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...