- 1 λίτρο γάλα φρέσκο light
- 4 κ.σ. φυτίνη
- 4 κ.σ. αλεύρι
- αλάτι
- πιπέρι
- μοσχοκάρυδο
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τις 4 κουταλιές φυτίνη και περιμένουμε ίσα ίσα να λιώσει - όχι να κάψει! Ρίχνουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε γρήγορα ώστε να γίνει ομοιόμορφο μείγμα.
Μετά βάζουμε το γάλα, αλάτι, πιπέρι και μοσχοκάρυδο και ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να γίνει στερεή.
Απλώνουμε στο ταψί μας.
Πηγή: www.greekcook.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου